fbpx
Сьогодні
14:02 04 Лют 2019

Більше ніж 1 млн підписів за вступ в ЄС і НАТО зібрав БПП, - голова фракції

Нардеп Герасимов заявив, що Блок Петра Порошенка зібрав понад 1 мільйон підписів українців за вступ до Євросоюзу і до НАТО

Більш як 60% українців підтримують вступ України до Європейського союзу, заявив на засіданні погоджувальної ради Верховної Ради 4 лютого голова фракції Блоку Петра Порошенка Артур Герасимов, повідомляє прес-служба БПП.

"Перед нами стоять амбітні завдання по поглибленню співпраці з НАТО і ЄС, посилення обороноздатності держави та підвищення соціальних стандартів. Ключовим завданням для українського парламенту є остаточне прийняття запропонованих президентом України Петром Порошенко змін до Конституції з приводу неухильного курсу на членство в НАТО і ЄС (№ 9037). Це рішення, я впевнений, в четвер буде мати підтримку більш ніж 300 українських парламентаріїв. Ми продемонструємо всьому світу реалізацію цілеспрямованого прагматичного курей а Україна на набуття повноправного членства України в Євросоюзі та Організації Північноатлантичного договору ", – заявив Герасимов.

Він додав, що на сьогодні понад 60% українців підтримують вступ України до Європейського союзу.

"Щоб нагадати депутатам, що гарантують підтримку постійної європейського шляху – це не формальна статистика, Громадська організація" Солідарність "проводить всеукраїнську акцію зі збору підписів під зверненням до народних депутатів на підтримку змін до Конституції України. На сьогодні зібрано понад один мільйон підписів українців!", – додав Герасимов.

Спікер парламенту Андрій Парубій 4 лютого 2019 року заявив, що Рада розгляне зміни до Конституції України з приводу курсу на вступ до ЄС і в НАТО 7 лютого. Для прийняття рішення потрібно 300 голосів народних депутатів.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: