fbpx
Сьогодні
08:30 03 Лют 2019

Доба на Донбасі: поранено 2 українських військових, окупанти несуть втрати

Минулої доби бойовики 10 разів порушили режим припинення вогню, 1 раз – із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. 2 українських військових отримали поранення.

Про це йдеться у зведенні прес-центру Об'єднаних сил станом на 7:00  3 лютого.

"У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" обстріли позицій наших захисників велися: зі стрілецької зброї – в районі селища Широкине, з великокаліберних кулеметів – в районі селища Красногорівка.

З гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – в районі селища Гнутове", – підкреслили у штабі.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики обстріляли українські позиції: з автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів – в районі Хутора Вільний, тричі з мінометів калібру 82 мм., БМП-1 та стрілецької зброї – в районі населеного пункту Луганське.

Із великокаліберних кулеметів – в районі селища Кримське, двічі з автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів – в районі селища Травневе.

За даними розвідки, 2 лютого 2 окупантів знищено, 4 отримали поранення.

"Протягом поточної доби ворог вогонь не відкривав.
Українські захисники продовжують контролювати противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов припинення вогню", – йдеться у звіті.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: