fbpx
Сьогодні
17:55 03 Лют 2019

Акція "Хто замовив Гандзюк?" під ЦВК: Порошенко зайшов через чорний хід

Фото: facebook.com/gandziukgate

Петро Порошенко пройшов до ЦВК подавати документи через чорний хід. Перед центральним входом у цей час активісти розгорнули великі банери із закресленими прізвищами партійців БПП, яких підозрюють у причетності до вбивства Катерини Гандзюк.

"Президент Петро Порошенко, який прийшов на посаду в результаті Революції Гідності, йде подавати документи в Центральну виборчу комісію через чорний хід, таємно, ховаючись від громадян. Тільки для того, щоб не відповідати на одне-єдине дуже незручне питання: Хто замовив Катю Гандзюк? Вам не здається, що тут щось не так?", – пише координатор Медійної ініціативи за права людини Ольга Решетілова.

Президент Петро Порошенко, який прийшов на посаду в результаті Революції Гідності, йде подавати документи в Центральну…

Posted by Olha Reshetylova on Sunday, February 3, 2019

"Петре Олексійовичу, а ви відразу вирішили йти у ЦВК через чорний хід, а не як всі інші кандидати через парадний? Чи тільки коли побачили незручні питання та прізвища вбивць Гандзюк на вході? А ви впевнені, що зможете два місяці ходити через чорний хід на свої мітинги по регіонах?", – написав у своєму Facebook блогер Іван Оберемко.

Петре Олексійовичу, а ви відразу вирішили йти у ЦВК через чорний хід, а не як всі інші кандидати через парадний? Чи…

Posted by Иван Оберемко on Sunday, February 3, 2019

Раніше повідомлялося, що Порошенко подав документи до ЦВК.

Завтра рівно 3 місяці з дня смерті Катерини Гандзюк. У понеділок, 4 лютого, у Києві пройдуть дві акції пам'яті херсонської активістки Катерини Гандзюк – під Адміністрацією Президента на вул.Банковій, 11 (о 18:30) та на під офісом партії ВО "Батьківщина" на вул.Турівська, 13 (о 20:00).

Нагадаємо, Віктор Гандзюк, заслужений лікар України, батько херсонської активістки Катерини Гандзюк, назвав прізвища замовників вбивства доньки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: