fbpx
Сьогодні
14:43 02 Лют 2019

Вибори-2019: відома українська журналістка подала документи до ЦВК

Фото: detector.media

Журналістка Юлія Литвиненко подала документи у Центральну виборчу комісію для реєстрації кандидатом у президенти України.

Про це повідомляє Прямий.

Раніше про своє бажання балотуватися в президенти України на виборах 2019 року Юлія Литвиненко заявила в інтерв'ю Євгену Кисельову в ефірі телеканалу "Прямий".

"Мені здається, що потрібно зрозуміти, чи є у тебе команда, чого сьогодні немає у дуже багатьох політиків", — зазначила телеведуча.

"Ви, чай, не в президенти зібралися?", — запитав Кисельов.

"А чом би й ні, Євген Олексійович? Хто може заборонити молодим людям, які не виїхали, які вірять в цю країну, отримали освіту в цій країні? Хто, як не ми?", – підкреслила Литвиненко.

Нагадаємо, Юлія Литвиненко — відомий український журналіст, уродженка Дніпра. У різні роки вона працювала на телеканалах УТ-1, "Інтері", NewsOne, радіо "Вести" (де була зокрема генеральним продюсером), "Прямому".

Впізнаваність Литвиненко багато в чому отримала завдяки великій кількості інтерв'ю, які вона взяла в рамках передачі "Позаочі". Так, вона розмовляла з Андрієм Данилком, Євгеном Мироновим, Григорієм Лепсом, Йосипом Кобзоном, Миколою Азаровим, Борисом Нємцовим, Іриною Хакамадою, Сергієм Безруковим, Настею Каменських, Борисом Гребенщиковим, Сергієм Тігіпком, Віктором Ющенком та іншими українськими і російськими політиками й артистами. Крім того, у 2014 році вона була закадровим голосом інавгурації Петра Порошенка.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: