fbpx
Сьогодні
Слухайте 12:57 02 Лют 2019

"Це гімн сильних жінок": Джамала презентувала нову пісню, написану номінантом Греммі

Українська співачка представила нову композицію "Solo", створену спільно з номінантом на Греммі Браяном Тоддом.

Над створенням композиції працювали три американські сонграйтера на чолі з саундпродюсером та композитором Браяном Тоддом.

Роботи Тодда неодноразово отримували мультиплатиновий статус, входили до топ-5 у хіт-парадах США та Великої Британії, а також номінувалися на Греммі.

В Україні та інших країнах Східної Європи, а також в країнах Кавказу, Середньої Азії, Греції і Ізраїлі реліз здійснює Enjoy Records, на території інших країн світу – американський лейбл 2220 Records спільно з Universal Music Group.

"Працювати над цією піснею було неймовірно цікаво. Я не припиняю радіти тому, як нові технології сьогодні дозволяють писати музику з людиною, яка перебуває на іншому кінці Землі! – зазначила Джамала. – Це був дуже цікавий досвід. Думаю, нова пісня сподобається моїм шанувальникам і в Україні, і в інших країнах".

Браян Тодд зауважив, що був вражений досягненнями української співачки і назвав її "цілеспрямованою та працелюбною артисткою". "Тембр її голосу вражаюче багатий та дуже впізнаваний. Я подумав, що ми могли б стати чудовою командою для того, щоб досягнути нових успіхів на міжнародній сцені. Пісню Solo ми писали спеціально для Джамали. Вона про те, що можна бути сильною, навіть якщо ти одна, сама по собі. Це гімн сильних жінок", – наголосив саундпродюсер.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: