fbpx
Сьогодні
12:16 02 Лют 2019

Під Маріуполем Вілкула не пустили на зустріч з виборцями

Молоді люди з партії "Національний корпус" та ветерани війни з Росією у п'ятницю, 1 лютого 2019 року, завадили кандидату від політичної партії "Опозиційнй блок – Партія миру і розвитку", екс-"регіоналу" Олександру Вілкулу зустрітися з мешканями селища Мангуш на Донеччині.

До місцевого клубу прийшла група людей в балаклавах, які забрали прапори і футболки "Опоблоку", кидали на підлогу і топтали їх. Політик не зміг потрапити до приміщення, розповідає 0629.com.ua.

"Вілкул намагався провести зустріч з місцевими жителями Мангуша Донецької області. Однак зустріч вийшла тепліше, ніж очікував "ватний" кандидат. Його зустріла місцева молодь і ветерани, через що малошанований втік!", – зазначив один з колишніх командирів "Азову", а нині представник керівництва "Нацкорпусу" Максим Жорін.

Поблизу Маріуполя Вілкула не пустили на зустріч з виборцями

Лідер маріупольської осередку "нацкорпусівців" корпусу Антон Требухів повідомив журналістам, що вони провели цю акцію тому що після виступів кандидатів від "Опозиційного блоку" в країні дестабілізується ситуація.

"Вони проводять свої збори тишком-нишком, без оголошень. Дізналися де після Маріуполя вони проводять зустріч і відреагували", – сказав він і додав, що основна маса тих, що зірвав цю зустріч була ветеранами АТО-ООС.

У прес-службі поліції Маріуполя факт підтвердили і заявили, що по ньому проводиться перевірка.

Своєю чергою Вілкул назвав своїх опонентів "радикалами", котрі нібито "розколюють країну":

"Для мене ці радикали – ніякі не патріоти, нехай вони по 100 вишиванок одягнуть собі на голову, тому що вони розколюють нашу країну".

Довідка. 20 січня політпартія "Опозиційнй блок – Партія миру і розвитку", що є об'єднанням колишніх "регіоналів" з групи Ріната Ахметова та проекту "Партія миру" в минулому російського, а нині українського мільярдера, основного представника церкви Московського патріархату в органах влади Вадима Новинського, висунула Вілкула кандидатом в президенти.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: