fbpx
Сьогодні
16:55 02 Лют 2019

Аласанію прибрали, щоб регіональні філії НСТУ давали можливість мажоритарникам піаритися, – блогер

Журналіст та блогер Богдан Буткевич висловив версію, що Зубара Аласанію звільнили з посади керівника Суспільного мовника для того, щоб регіональні філії НСТУ давали можливість мажоритарщикам більше рекламувати себе.

"Навіщо треба прибрати Аласанію? Маю версію. Передовсім, для того щоби регіональні філії НСТУ на місцях знову давали можливість мажоритарникам в усіляких "Годинах депутата" піаритися. Бо зараз не дають – через жорстку й дуже правильну позицію керівництва. А саме на мажоритарників ПП (ред. – Петр Порошенко) буде робити ставку восени, на парламентських виборах. Ну, й, звичайно, мета – прибрати "Схеми" й Деніса Бігуса (ред. – з програмою "Наші гроші") з ефіру. Які нинішньому володарю Банкової багато крові попсували", – пише блогер.

Слід зауважити, що сам Зураб Аласанія також вважає, що після його звільнення програми журналістських розслідувань "Схеми" і "Наші гроші" довго не проживуть.

"Антикорупційні розслідування, такі як "Схеми" і "Наші гроші", теж дуже сильно всіх дратували", – зазначив він в інтерв'ю для theБабель.

Програми журналістських розслідувань "Схеми" і "Наші гроші" неодноразово викривали факти корупції, розкрадань та порушень на держпідприємствах та у вищих ешелонах влади. Зокрема, і в пов'язаних з Порошенком підприємствах, які регулярно отримують держзамовлення.

Нагадаємо, Наглядова рада Національної суспільної телерадіокомпанії України прийняла рішення про дострокове відсторонення Зураба Аласанії з посади голови правління Суспільного мовлення.

Виконувати обов'язки відстороненого з посади голови правління Суспільного мовлення Зураба Аласанії буде член правління НСТУ, відповідальний за діяльність з оптимізації центральної та регіональної структури Микола Чернотицький.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: