fbpx
Сьогодні
17:13 01 Лют 2019

"Запали свічку": у неділю під АПУ та офісом "Батьківщини" пройдуть акції пам'яті Гандзюк

У неділю, 3 лютого, у Києві пройдуть дві акції пам'яті херсонської активістки Катерини Гандзюк. 

Про це повідомляється у спільноті "Хто замовив Катю Гандзюк?", де нагадують про те, що вже пройшло півроку з дня нападу на Катерину Гандзюк та 3 місяці з дня смерті Каті.

Акції пройдуть під Адміністрацією Президента на вул.Банковій, 11 (на 14 годину) та на під офісом партії ВО "Батьківщина" на вул.Турівська, 13 (о 15 годині).

Зазначається, що вже пройшов тиждень з дня заяви її батька Віктора Гандзюка щодо причетності до вбивства Катерини трьох очільників Херсонщини – голови Херсонської облдержадміністрації Андрія Гордєєва, його заступника Євгена Рищука, голови Херсонської обласної ради Владислава Мангера.

Звернення спільноти "Хто замовив Катю Гандзюк?":

"Ми чули багато виправдань, погроз, звинувачень у маніпуляціях, провокаціях та політичних інтригах від ймовірних вбивць. Їх думка нас вже давно не цікавить. Цікавить думка Петра Порошенка та Юлії Тимошенко.

Ми вимагаємо:
1. Зняти Андрія Гордєєва з посту голови облдержадміністрації.
2. Звільнити Євгена Рищука з посади заступника голови ОДА.
3. Зняти Владислава Мангера з посади голови Херсонської обласної ради.

Нам важливо знати, що на час досудового розслідування ці люди не зможуть впливати на процес, домовлятись та купувати собі гарантії безкарності.

Якщо за тиждень не буде зроблено нічого, то ми обіцяємо розповісти кожній бабусі навіть у найменшому селі України про те, що "Блок Петра Порошенка" та "Батьківщина – партії вбивць". Катю знало і любило дуже багато людей. Підтримувало ще більше. Тому це буде не складно.

Ми не підтримуємо жодну з політичних партій. Ми не вступаємо в жодні домовленості з жодним із кандидатів у президенти. Ми захищаємо себе.

Ви псували свої рейтинги кожного разу, коли відсторонювались від проблем громадянського суспільства, коли не мали політичної волі покарати людей, причетних до гучних вбивств, корупції та злочинів. Якщо не вмієте думати про людей, то подумайте про майбутнє своїх рейтингів, коли більшість в країні буде розуміти, що ваші партії – це партії вбивць Гандзюк, а ви особисто їх покриваєте.

Закликаємо однодумців підтримати акцію. Для того, аби ще раз показати, що громадська думка – не абстракція. Це стосується нас, наших переконань. Наш страх, наше мовчання, наша байдужість призвели до того, що було вбито Катерину Гандзюк та інших активістів. Це має припинитися негайно.

Ми більше не хочемо хоронити друзів, знайомих, найкращих людей цієї країни.

Прийди, запали свічку на пам'ять Каті"

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: