fbpx
Сьогодні
19:22 01 Лют 2019

Замість допомоги: Москалькова провокувала полоненого українського моряка

Адвокат передав розповідь військовополоненого українського моряка Дениса Гриценка про відвідування російського омбудсмена Тетяни Москалькової.

Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook адвокат Микола Полозов.

"Разом з моїм колегою адвокатом Володимиром Музюкіним відвідали сьогодні в СІЗО "Лефортово" військовополоненого Дениса Гриценка. Денис почувається добре. Скарг на здоров'я немає. Перебуваючи в камері, робить фізичні вправи, підтримує себе у формі", – написав Полозов.

За його словами, Гриценко також замовив у бібліотеці СІЗО книги і багато читає.

Полозов уточнив, що Гриценко утримується в старому корпусі, в якому немає гарячої води.

Вместе с моим коллегой адвокатом Владимир Музюкин посетили сегодня в СИЗО Лефортово военнопленного Дениса…

Posted by Nikolai Polozov on Friday, February 1, 2019

Адвокат також передав розповідь українського моряка про відвідування російського омбудсмена Тетяни Москалькової: «Тиждень тому в камеру до Гриценка зайшла омбудсмен Москалькова. Прямо з ходу почала питати: «Ну ви (моряки) ж там проривалися?». На що Денис їй відповів, що якщо навіть російські судді просять не політизувати справу, то навіщо це робить омбудсмен, тим більше в такій провокаційній формі. Москалькова поспішно пішла».

Адвокати також говорили з Денисом Гриценком про майбутні слідчі дії і засіданні з розгляду апеляційної скарги в Мосміськсуді.

«Пошта до Гриценка доходить з перебоями. Від рідних листи йому не передають. Будемо з'ясовувати, коли хто відправляв, і вимагати від СІЗО їх передати. Але буквально два дні тому прийшов лист від Міністерства освіти України з дитячими малюнками. Денис Гриценко попросив передати, що дякує всім діткам за їхні гарні малюнки. Денис в повному порядку, продовжує боротися і передає привіт всім військовополоненим бойовим товаришам!»,- зазначив Полозов.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: