fbpx
Сьогодні
08:59 01 Лют 2019

В Росії закінчилися гроші на "гуманітарні конвої" для Донбасу, - Тимчук

З бюджету Росії не виділили коштів на фінансування так званих гуманітарних конвоїв на Донбас.

Про це пише нардеп "Народного фронту", координатор "Інформаційного спротиву" Дмитро Тимчук.

"У січні цього року російська сторона не здійснювала доставку так званого "гуманітарного вантажу" жителям тимчасово окупованих районів Донецької та Луганської областей", – пише він.

Всього протягом 2014 – 2018 років РФ здійснила доставку 84 гуманітарних конвоїв- 2014 року 10 конвоїв; 2015 – 38 конвоїв; 2016 – 11 конвоїв; 2017 – 13 конвоїв; 2018 – 12 конвоїв.

"Існувала практика доставки "гуманітарного вантажу" в ОРДЛО приблизно один раз на місяць, що дозволяло Москві говорити про "постійну підтримку населення Донбасу", який "страждає від української хунти", – пише Тимчук.

Проте останній "гумконвой" від Росії був доставлений на Донбас 20 грудня 2018 року.

"Причиною не відправки вантажу в січні за інформацією групи ІС, є відсутність фінансування міністерства РФ у справах цивільної оборони, надзвичайних ситуацій і ліквідації наслідків стихійних лих на початку цього фінансового року за статтею закупівель "гуманітарного вантажу" для жителів ОРДЛО", – повідомляє нардеп.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: