fbpx
Сьогодні
10:42 01 Лют 2019

Москві загрожують перебої з поставками продуктів через невдалу постанову

Союзи транспортно-логістичних, виробничих і торгових компаній попередили мера Москви Сергія Собяніна про загрозу подорожчання продуктів в місті і перебоїв з їх постачанням.

Причиною може стати посилення правил пересування по столиці вантажних автомобілів. Зміни стосуються порядку оформлення перепусток для вантажівок і правил їх руху.

Відповідна постанова уряду Москви набула чинності 14 січня 2019 року. Зміна ускладнює процедуру подачі заявки на отримання дозволів і забороняє оформляти разові перепустки для вантажівок терміном на п'ять днів частіше двох разів на місяць.

Крім того, за новими правилами транспортні засоби вантажопідйомністю до 12 тонн з 6:00 до 22:00 не можуть в'їжджати в межі МКАД. Вантажівкам до однієї тонни, в свою чергу, забороняється на цей час в'їзд в межі Третього транспортного кільця.

Незрозуміло, як перевізникам тепер доставляти товари в центр міста. Розвантаження автомобілів у нічний час на більшій частині Москви при цьому заборонене законом "Про дотримання спокою громадян і тиші".

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: