fbpx
Сьогодні
10:32 31 Січ 2019

Комбат бригади "ДНР" з позивним "Мачете" відбуває термін в СІЗО Ростова за вбивство

Комбат 7-ї бригади армії "ДНР" Юрій Свиридов (позивний Мачете) сидить в ростовському СІЗО за вбивство вагітної "ополченки" Анастасії Ткачової.

Про це в своєму ЖЖ написав пособник терористів на Донбасі Михайло Полинков (позивний Кришталик).

"Юрій Свиридов, позивний" Мачете "вже майже рік перебуває в ростовському СІЗО. Умови для його утримання були створені такі, немов хтось дуже не хоче, щоб Юра дожив до суду. І я не про те, що йому заборонені передачки", – пише він.

Командира бойовиків тримають в одній камері з тими, кого звинувачують за статтями про тероризм, арештантами чеченської національності, які, ймовірно, воювали на боці ісламістів і ув'язненими за статтею про тероризм з України.

Полинков також додав, що Свиридов оголосив в СІЗО голодування.

На початку жовтня 2017 року стало відомо, що комбат 3-го МСБ ВС РФ на Донбасі Свиридов оголошений в розшук російським командуванням за вбивство.

Пізніше, з'ясувалося, що "Мачете" на окупованій території Донбасу пострілом в потилицю вбив вагітну дівчину на ім'я Настя, яка була в медичному взводі бойовиків.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: