fbpx
Сьогодні
08:54 31 Січ 2019

Холодницький радить Лещенку "не розслаблятися" у справі щодо елітної квартири нардепа

Голова Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький заявив, що кримінальне провадження щодо нардепа від БПП Сергій Лещенка триває і має бути завершене.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Порівняємо, що фігурант справи говорив. І крапка буде поставлена. Підтверджую, нехай не розслабляється, слідство має бути завершене", – сказав Холодницький.

Втім, до закриття справи ще дуже далеко.

"Поки не будуть виконані всі вказівки прокурора, не встановлено, звідки взялися кошти", – пояснює прокурор.

Керівник САП також зазначив, що слідство у цій справі триває "мляво".

"Неодноразово прокурорами давалися вказівки щодо цього провадження. На жаль, чомусь не проявляє активності (слідчий – ред.). Спочатку не хотів і бачити складу злочину, коли не хотіли реєструвати це провадження, а тепер якось мляво розслідує. Зрештою, я думаю, слідство запитає, чи дійсно там такі багаті жінки, що можуть собі дозволити купити чоловікові квартиру", – додав Холодницький.

Нагадаємо, 6 вересня 2016 року стало відомо, що Сергій Лещенко придбав елітну квартиру в центрі Києва площею 192 кв. м і вартістю 7 млн 550 тис. гривень у новому будинку в історичному центрі Києва.

Лещенко заявив, що частину необхідної суми на квартиру йому дала його співмешканка Анастасія Топольська. Проте у договорі ціна квартири Лещенка занижена на 2,2 млн і не згадані гроші Топольської.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: