fbpx
Сьогодні
19:12 30 Січ 2019

Гнапу не дають "жити по-новому": у Києві відмовляються розміщати білборд кандидата

Висунутий від партії "Сила людей" кандидатом у президенти Дмитро Гнап заявив, що не може розмістити у Києві білборд з передвиборчим гаслом "Жити по-новому".

Про це він написав у Facebook.

"Дорогой Віктор Фьодорич (Янукович – УП)! Ти з країни втік, але справа твоя живе. Майже тиждень ми не можемо розмістити в Києві один єдиний білборд (див. картинку)", – написав журналіст.

Дорогой Віктор Фьодорич! Ти з країни втік, але справа твоя живе. Майже тиждень ми не можемо розмістити в Києві один…

Posted by Dmytro Gnap on Wednesday, January 30, 2019

За його словами, щоб не розміщувати рекламу журналісту називають різноманітні причини.

"І, що у власника борду можуть бути через це проблеми. І що це не законно, оскільки повторює іншу рекламу. Хоча, фраза "жити по-новому" не є зареєстрованою торговельною маркою і не може нею бути. І про те, що потрібна нам площина, хоч в базі позначена як "вільна", але буквально перед нашим дзвінком виявилася кимось заброньована на три місяці", – пояснив він.

Гнап повідомив, що два оператори, які погодились розмістити білборд, тепер тягнуть час і не виходять на зв'язок.

"У мене прохання до власників бордів в столиці. Якщо вам не страшно і ви маєте вільну площину 3х6, здайте нам в оренду хоча б на місяць", – звернувся він.

Жити по-новому

"Жити по-новому" – передвиборча програма президента Петра Порошенка з якою він переміг на виборах у 2014 році. Вислів з часом перетворився на афоризм.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: