fbpx
Сьогодні
14:44 29 Січ 2019

Україна приєдналась до переговорів щодо регулювання світового e-commerce

Україна стала співавтором заяви СОТ щодо необхідності врегулювання відносин з електронної комерції

Міністерство економіки та торгівлі інформує, що Україна стала співавтором спільної заяви Світової організації торгівлі щодо необхідності врегулювання відносин з електронної комерції та повідомила, що візьме участь у відповідних переговорах. Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на прес-службу МЕРТ.

Вказано, що до заяви загалом приєдналось 76 країн-членів СОТ, на яких припадає 90% світової торгівлі. Відповідні держави домовилися розпочати переговори про регулювання електронної комерції, а також започаткувати такі правила гри на цьому ринку, які б враховували інтереси мікропідприємств.

"Ми провели низку дуже плідних обговорень у рамках зустрічей на цьому тижні, і, зокрема, побачили реальний прогрес у переговорах у сфері електронної комерції. Це є ознакою сильної і дуже широкої спільної прихильності до глобальної торговельної системи", – зазначив генеральний директор СОТ Роберто Азаведо.

Нагадаємо, у грудні 2018 року Україну обрали членом комісії ООН по праву міжнародної торгівлі.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: