fbpx
Сьогодні
16:04 29 Січ 2019

Справа Гандзюк: голова Херсонської ОДА не прийшов на з'їзд БПП, його долю вирішать на закритому зібранні

Голова Херсонської ОДА Андрій Гордєєв, якого активісти підозрюють у причетності до замовлення вбивства Катерини Гандзюк, не прийшов на форум "Від Крут до Брюсселя. Ми йдемо своїм шляхом", на якому Президент України Петро Порошенко заявив, що збирається висуватися на другий термін.

"На сьогоднішному з`їзді "БПП та друзі", де висувають Петра Порошенка в президенти, не був присутній Андрій Гордєєв, голова Херсонської ОДА. Хоча Гордєєв ще вчора прибув у Київ, щоб брати участь у заході", – пишуть у спільноті "Хто замовив Катю Гандзюк?".

Активісти нагадують, що Гордєєв все ще займає офіційний пост голови Херсонської ОДА, що підпорядковується президенту Петру Порошенку та офіційно є членом партії Блок Петра Порошенка.

За їхньою інформацію, сьогодні ввечері буде вирішуватись подальша доля Андрія Гордєєва на закритому партійному зібранні.

"Сподіваємось, що буде прийняте правильне рішення. Ми розуміємо, що в нашій країні не існує практики притягнення до відповідальності можновладців. Але якщо когось позбавити влади, то дуже швидко починає чинитись правосуддя. Дуже чекаємо", – наголосили активісти спільноти "Хто замовив Катю Гандзюк?".

Раніше повідомлялося, що активісти влаштували піротехнічне шоу із банером "Хто замовив Катю Гандзюк?" біля Міжнародного виставкового центру, де проходить форум БПП.

Напередодні, 28 січня, на засіданні тимчасової слідчої комісії Верховної Ради щодо розслідування справи Катерини Гандзюк батько активістки виступив зі зверненням, у якому назвав імена політиків, які, на його думку, причетні до замовлення вбивства його доньки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: