fbpx
Сьогодні
14:59 29 Січ 2019

Порошенко заявив, що йде на другий термін

Чинний президент Петро Порошенко буде балотуватися на другий термін.

Про свою участь у виборчій кампанії 2019 року він оголосив 29 січня, виступаючи на форумі "Від Крут до Брюсселя. Ми йдемо своїм шляхом".

"Почуття глибокої відповідальності перед країною, перед сучасниками, перед минулими і прийдешніми поколіннями українців спонукали мене прийняти рішення кандидувати ще раз на посаду президента України", – заявив Порошенко.

Сім'я Порошенка

Глава держави зазначив, що "просить у виборців мандат на те, щоб гарантувати незворотність європейської та євроатлантичної інтеграції, незалежності України".

За словами президента, добробут, безпека, порядок – не менш важливі, ніж армія, мова, віра, «щоб над міцним фундаментом, який ми заклали за п'ять років, звести добротні стіни та надійний дах».

Форум

Він зазначив, що в своїй президентській роботі має, "чим пишатися і за що вибачатися", але не хоче зупинятися на півдорозі розбудови держави. І наголосив, що жодного разу не відступав від вектору розриву з Росією.

Серед головних акцентів передвиборної риторики Порошенко – безвіз з Євросоюзом, сильна армія, автокефалія для української православної церкви, а також успіхи децентралізації. Паралельно президент і його команда спробують донести тезу про безальтернативність Порошенко на тлі інших кандидатів.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: