fbpx
Сьогодні
22:51 29 Січ 2019

Під виглядом дотацій: аграріям розсилають вірус

Міністерство аграрної політики та продовольства заявляє, що останнім часом суб'єкти господарювання почали отримувати підозрілі листи від імені міністерства.

Про це повідомляє прес-служба МінАПК.

Як наголошується, повідомлення надходять з фіктивної адреси [email protected] з темою "Отримайте дотацію в рамках державна підтримка сільського господарства".

"В листі зазначається, що відповідний суб'єкт господарювання відібрано як потенційного кандидата на отримання дотації. Для цього шахраї пропонують завантажити та заповнити анкету. Імовірно завантажений файл містить вірусну програму", – йдеться у повідомленні.

"Зі свого боку, Міністерство аграрної політики запевняє, що ніколи такої поштової розсилки не робило та закликає одразу видаляти подібні листи", – заявили у прес-службі.

У МінАПК також нагадали, що офіційними електронними адресами Міністерства є [email protected] та [email protected], а інформація щодо програм держпідтримки публікується на офіційному сайті http://minagro.gov.ua.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: