fbpx
Сьогодні
Фото 14:08 29 Січ 2019

"Хто замовив Гандзюк": активісти прийшли на з'їзд Порошенка, є затримані

У Києві біля Міжнародного виставкового центру на Лівому березі активісти влаштували піротехнічне шоу із банером "Хто замовив Катю Гандзюк?".

"Прямо зараз перед з'їздом БПП друзі Каті питають в присутніх та Петра Порошенка, які в нього плана щодо Гордєєва та Рищука у партії. Що для них важливіше: два регіональних обсоса, замішаних у жорстоке вбивство Катерини Гандзюк, чи мінімальні залишки совісті та поваги до свого народу та країни. Гідність чи кров? Що оберуть?", – написав блогер Іван Оберемко.

Правоохоронцями затримано активістів, зокрема Назарія Кравченка та Сергія Стерненка. Про це повідомив активіст Василь Арбузов. Пізніше у коментарі він дописав, що їх відпустили.

гандзюк катерина

Одеський активіст Сергій Стерненко повідомив, що його повели складати протокол.

"Вітаємо з'їзд БПП і питаємо у них, хто замовив Катю Гандзюк? P. S. Мене повели складати протокол за те, що не повідомили про акцію завчасно", – написав він у Twitter.

"Після промови батька Катерини Гандзюк, у нас є не лише питання, але і конкретні прізвища. Сьогодні ці прізвища мали бути на з'їзді, що висуне Петра Порошенка в президенти. Гордєєв? Рищук? Петро Порошенко, ви з ними? З людьми, що пов'язані з вбивством Катерини Гандзюк і дуже скоро будуть відповідати за це вбивство в суді як замовники? Чи ви з нами, українцями, які більше не будуть терпіти?", – пишуть у спільноті "Хто замовив Катю Гандзюк?".

гандзюк катерина

Сьогодні в МВЦ на Броварському проспекті, 15 проходить форум "Від Крут до Брюсселя. Ми йдемо своїм шляхом", на якому заплановано висунення Петра Порошенка кандидатом у президента на виборах-2019.

Напередодні, 28 січня, на засіданні тимчасової слідчої комісії Верховної Ради щодо розслідування справи Катерини Гандзюк батько активістки виступив зі зверненням, у якому назвав імена політиків, які, на його думку, причетні до замовлення вбивства його доньки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: