fbpx
Сьогодні
14:09 29 Січ 2019

Ford тестує проектування автомобілів у віртуальній реальності

Ford серйозно розглядає можливість масового застосування приладів віртуальної реальності для проектування автомобілів.

Про це повідомляє Engadget

Автовиробник вже почав експериментувати з Gravity Sketch – інструментом, який дозволяє дизайнерам робити 3D-моделі авто у віртуальної реальності і тим самим економити багато часу.

Використання Gravity Sketch дасть їм можливість повністю пропустити етап попередніх ескізів, одразу занурившись в 3D.

"Все, що їм потрібно зробити, це надіти гарнітуру VR і використовувати контролер. Це, очевидно, заощадить так багато часу на етапі проектування, що те, що раніше займало тижні, тепер займе лише години", – пише видання.

Використовуючи інструмент тривимірного малювання, дизайнери зможуть працювати під будь-яким кутом, так як вони можуть обертати модель для кращого огляду.

Як пояснив менеджер з дизайну Ford Майкл Сміт: "перехід в 3D дає нам 360-градусний огляд транспортного засобу в процесі його створення".

П'ять дизайнерських студій Ford залучили до роботи десятки спеціалістів, які зараз тестують інструмент на предмет здійсненності робочого процесу, а також на предмет його потенціалу для спільної роботи в режимі реального часу.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: