fbpx
Сьогодні
13:45 28 Січ 2019

Вакарчук ходив в АП, - ЗМІ

Лідер "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук у грудні відвідував Адміністрацію президента. Про це пише "Українська правда".

Вакарчук був на Банковій в 20-х числах грудня. Деталі зустрічі музиканта з президентом невідомі. Проте в його прес-службі назвали інформацію про можливу підтримку лідером ОЕ Порошенка "плітками" та такою, що не відповідає дійсності.

Народний депутат Сергій Лещенко у своєму телеграм-каналі повідомляв, що Порошенко намагається схилити Вакарчука підтримати його на президентських виборах. Якщо раптом таке станеться, шанси на перемогу президента збільшаться в рази.

Взамін Порошенко начебто пообіцяв музиканту домогтися ухвалення Верховною Радою закону про парламентські вибори за відкритими списками та запустити антикорупційний суд ще до виборів. До речі, про швидкий запуск суду Порошенко вже публічно заявив у Давосі. Такі реформи важливі для лідера ОЕ через його особисте бачення розвитку країни. Ц плюси музикант може використати на парламентських виборах, якщо наважиться якимось чином взяти у них участь, повідомляє видання.

Політолог Михайло Бесараб зазначив, що "у кульмінаційний момент слово підтримки лідера "Океану Ельзи" дасть набагато більший електоральний ефект будь-кому з кандидатів, аніж навіть, якби Вакарчук-кандидат знявся потім на чиюсь користь. Бо Славко проявив адекватність, залишився поза "брудною" виборчою кампанією. Він не вимазався нею, а відтак його підтримка згодом матиме більше значення."

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: