fbpx
Сьогодні
10:31 28 Січ 2019

На благодійному концерті в Нью-Йорку зібрали майже $10 тисяч для поранених бійців ЗСУ

На благодійному музичному концерті у Нью-Йорку зібрали $9,6 тисяч на допомогу пораненим українським військовим.

Концерт відбувся в Українській греко-католицькій церкві св. Юра, передає "Укрінформ".

"Треба продовжувати допомагати. Звісно, вже п'ятий рік війна, люди втомилися. Але у нас більше 20 тисяч поранених військових в Україні. Багато важких", — сказала президент фонду Revived Soldiers Ukraine Ірина Ващук.

Вона зазначила, що концерт у Нью-Йорку є одним з етапів туру на підтримку українських військових.

Його почали з Йонкерса, а закінчать у Флориді з українським співаком, переможцем телепроекту "Голос країни-2" Павлом Табаковим.

На концерт у Нью-Йорку прийшов військовослужбовець Національної гвардії Микола Левко, який поранився під час бойового завдання поблизу Горлівки — у США він очікує на протезування.

"Микола Левко, він один з важких. Не лише дві ноги втрачено, а й реконструкція кістки бедра, яку в Україні не могли зробити", – сказала президент Revived Soldiers Ukraine.

Вона вказала, що всі члени фонду у США працюють як волонтери. За перший рік існування (2015) вони зібрали близько 60 тисяч доларів, а за крайній 2018 рік — близько 340 тисяч.

З 2015 фонду вдалося влаштувати операції та лікування 13-тьом військовим з України та допомогти 58-ми пораненим безпосередньо в Україні.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: