fbpx
Сьогодні
12:44 28 Січ 2019

Компанія Samsung зменшить використання пластику

Samsung Electronics приєдналася до низки міжнародних компаній, які зобов'язалися зменшити кількість пластикових відходів на своїх підприємствах. Техніку Samsung пакуватимуть в папір та еко-матеріали

Про це йдеться в повідомленні на сайті компанії – найбільшого у світі виробника смартфонів.

З першої половини 2019 року упаковка, яка використовується наразі для продуктів та аксесуарів Samsung – від мобільних телефонів та планшетів до побутової техніки – буде замінена екологічно чистими матеріалами, такими як перероблений пластик, різні види біопластику та папір.

Для вдосконалення упакування Samsung створила спеціальну групу, яка займатиметься дизайном та розробками, закупками, маркетингом та контролем якості нових пакувань.

Для пакування мобільних телефонів, планшетів та аксесуарів, Samsung замінить пластик для лотків в коробці на формовану целюлозу.

Також зміниться і дизайн зарядних пристроїв – блискучі глянцеві поверхні будуть замінені на матові, а захисні пластикові плівки взагалі не будуть використовуватись. 

Для пакування побутових приладів, таких як холодильники, телевізори та пральні машини, пластик замінять на перероблені матеріали та біопластики, виготовлені з крохмалю або цукрової тростини.

Що стосується паперу, Samsung використовуватиме лише волокнисті матеріали, сертифіковані світовими природоохоронними організаціями.

Але Samsung все ще використовуватиме багато пластмасових матеріалів, щоб зробити електронні пристрої та прилади, які продаватимуть.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: