fbpx
Сьогодні
21:23 28 Січ 2019

Денісова звернулася до комісара Ради Європи щодо поранених моряків

Фото krymr.com

Уповноважений Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова звернулася до комісара Ради Європи з прав людини Дуні Міятович через необхідність належного лікування українських моряків.

Про це вона написала у Facebook.

Крім Міятович, Денісова звернулася до російської колеги Тетяни Москалькової та голови Ради з прав людини при президенті РФ Михайла Федотова.

"Українські поранені моряки Андрій Ейдер, Василь Сорока та Андрій Артеменко потребують якісного лікування та оперативного втручання.Тому я негайно звернулася до комісара Ради Європи Дуні Міятович, до Уповноваженого з прав людини в РФ Тетяни Москалькової та до радника Президента РФ, Голови Ради при Президентові РФ з розвитку громадянського суспільства та прав людини Михайла Федотова", – написала вона.

Українські поранені моряки Андрій Ейдер, Василь Сорока та Андрій Артеменко потребують якісного лікування та оперативного…

Posted by Людмила Денісова on Monday, January 28, 2019

Омбудсмен підкреслила, що згідно з прийнятою резолюцією ПАРЄ РФ закликали дотримуватися норм Женевської конвенції.

"Тому, якщо російська сторона не може забезпечити належні умови для якісного лікування та подальшої реабілітації, вона має передати поранених українських моряків до третьої нейтральної країни", – додала Денісова.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: