fbpx
Сьогодні
15:27 27 Січ 2019

25 світових компаній-виробників почнуть продавати товари у багаторазовій упаковці

Найбільші світові виробники споживчих товарів, включаючи Procter&Gamble, Nestle, PepsiCo, Mondelez, Danone, Unilever та інші компанії планують почати пакувати свою продукцію у багаторазову упаковку.

Ініціатива буде реалізовуватися разом із компанією TerraCycle, яка займається переробкою сміття, передає Інтерфакс-Україна.

Близько 25 виробників розвиватимуть інтернет-платформу Loop. Товари на сайті будуть продаватись в упаковці, яку можна очищувати та використовувати знову.

Споживач зможе замовляти товари через сайт, залишивши гарантійну заставу – її повернуть назад, коли користувач поверне упаковку. Кур'єр доставляє продукти у сумці, без додаткових коробок чи упакування.

Після використання, клієнт складає усі упакування та повертає кур'єру. Упакування не потрібно мити чи сортувати – цей етап здійснюється безпосередньо на виробництві. Після упаковка використовується знову.

Такі упаковки виготовлятимуть із різних металів, скла або спеціального пластику. Платформа Loop почне роботу у Парижі та Нью-Йорку в першій половині 2019 року, до кінця 2020 року сервіс з'явиться в інших країнах.

У майбутньому систему Loop хочуть зробити доступною і на сайтах рітейлерів-партнерів.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: