fbpx
Сьогодні
11:04 26 Січ 2019

Поранених українських моряків хочуть перевести з медчастини до СІЗО "Лефортово"

Адвокатів двох поранених українських моряків та представника СБУ поінформували, що в УФСІН Росії (управління федеральної служби виконання покарань) направлено документ про переведення трьох українців з медчастини у СІЗО "Лефортово".

Про це повідомляє Громадське.

Адвокат зазначив, що українські моряки ще не видужали до кінця, а заява радника президента Росії Михайла Федотова не відповідає дійсності.

"Так, сьогодні мій колега отримав таке повідомлення від слідчих. Коли саме планують ніхто не каже. Напевно наступного тижня", – сказав адвокат.

Повідомляється, що згідно із заявою Михайла Федотова, набряк на руці Василя Сороки виник нібито через користування еспандером.

"Звісно дивує формулювання про те, що набряк з'явився через користування еспандером. Це говорить про непрофесійний підхід з боку лікарів. Адже ми всі бачили, що набряк не зійшов з моменту операції, ми бачили його під час продовження міри запобіжного заходу 15 січня. В такому ж стані він був 22 січня. Після операції йому не пояснили, що можна робити, а що ні, фактично сказавши – "сам розминай", – розповів адвокат.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: