fbpx
Сьогодні
Фото, Відео 09:51 25 Січ 2019

У Києві побили та пограбували знімальну групу "Стоп корупції"

У столиці напали на знімальну групу "Стоп корупції", яка знімала видобуток піску на Видубичах.

Про це повідомив координатор проекту "Стоп корупції" Роман Бочкала у facebook.

За його словами, журналісти, разом з двома правозахисниками, прибули на місце, де незаконно добувають пісок. Там їх зустріли озброєні молодики, які забезпечували проїзд вантажівкам з краденим піском.

"Бандити пирснули газом в обличчя журналісту, повалили на сніг і почали гамселити. Була стрільба та погрози, що наступного разу вб'ють", – написав Бочкала.

В результаті, згідно із повідомленням, одному журналісту вибили зуба, а у оператора гематома на потилиці та провали в пам'яті.

Бочкала додав, що автівку, на якій приїхали журналісти, порубали сокирою і розбили скло. Нападники забрали сумку з документами і грошима і поїхали геть.

"Зловмисники забрали сумку з документами і грошима одного з побитих і поїхали. Поліція оголосила план-перехоплення по місту Київ", – написав він.

За його словами на Видубичах знаходиться найбільша в столиці незаконна точка видобутку піску з річним обсягом – 100 млн грн.

"Ця земля була в оренді у компанії "Мостобуд". Київрада розірвала його на останній сесії 2018 року, однак піщані нелегали продовжують працювати. На очах у правоохоронців. Може тому браконьєри ведуть себе так зухвало?? Чи не це їм розв'язує руки?", – написав Бочкала.

Пізніше у "Стоп Корупції" опублікували відео, як на територію "Мостобуду" прибула поліція.

побили та пограбували знімальну групу побили та пограбували знімальну групу побили та пограбували знімальну групу побили та пограбували знімальну групу

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: