fbpx
Сьогодні
Відео 15:51 24 Січ 2019

В ПАРЄ стався конфлікт між українськими депутатами та пропагандистами каналу "Россия 1"

Після розгляду Парламентською асамблеєю Ради Європи резолюції про загострення в Азово-Керченській акваторії у кулуарах стався конфлікт  між українськими депутатами та ведучою телеканалу "Росія" Ольгою Скабєєвою.

Про це повідомляє зі Страсбурга "Європейська правда".

До Палацу Європи, де відбувається сесія ПАРЄ, прибула знімальна група на чолі з телеведучою Ольгою Скабєєвою та у супроводі двох експертів.

Вони стали єдиними представниками російських державних ЗМІ, спрямованих на висвітлення сесії.

Один з інцидентів стався за участі першого віце-спікера Ірини Геращенко, коли вона розповідала про українських в'язнів у РФ та про полонених росіян, долею яких Росія не цікавиться.

Вона зачитала прізвище 25 засуджених в Україні росіян, яких Україна готова обміняти на своїх громадян.

"Українська сторона протягом 2018 року надіслала 13 офіційних звернень до Російської федерації, до пана Гризлова в рамках тристоронньої контактної групи з проханням – заберіть своїх та віддайте наших. Віддайте Олега Сенцов, віддайте Романа Сущенка, Павла Гриба, Миколу Карпюка. Президент України готовий помилувати росіян в обмін на в'язнів Кремля", – пояснювала Геращенко, чим викликала обурення представниці РосТБ.

Після нетривалої штовханини депутати відтіснили Скабєєву від Геращенко. Коли остання зайшла до зали, конфлікти між представницею російського ТБ та іншими депутатами продовжилися.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: