fbpx
Сьогодні
12:12 24 Січ 2019

"Караоке на Майдані" не закриють і переведуть на інший канал

Популярна програма "Караоке на Майдані", яка вже 20 років мовить в ефірі українського ТБ, змінить телеканал.

Про це повідомляє Телекритика з посиланням на свої джерела.

Зазначається, що переговори телеканалу з ведучим і продюсером програми Ігорем Кондратюком вийшли на фінішну пряму: зараз обговорюється фінансовий аспект співпраці.

Ігор Кондратюк дану інформацію не підтверджує і не спростовує, зазначаючи, що переговори йдуть з декількома каналами.

"Поки немає підписаного договору не можу коментувати цю інформацію. Переговори йдуть з декількома телеканалами", – зазначив телеведучий.

За інформацією видання мова зокрема йде про телеканал "Прямий".

Директор телеканалу "Прямий" Євгена Захарова відмовилася коментувати можливість виходу програми "Караоке на майдані" на каналі.

Телеканал веде інформаційне мовлення, в концепції мовника прописаний інфотейнмент, в його ефірі транслюються естрадні концерти, програма "Золотий гусак".

Нагадаємо, 20 січня СТБ в останній раз показав програму "Караоке на майдані", вихід програми був приурочений до її 20-річчя.

Ігор Кондратюк пояснив, що контракт з телеканалом СТБ не був продовжений через домовленість з попереднім керівником мовника і холдингу StarLightMedia Володимиром Бородянським, домовитися з новим керівництвом йому не вдалося.

У прес-службі телеканалу відмова від програми пояснили низькими показниками її рейтингу за комерційною аудиторією і "логічним завершенням телевізійного життєвого циклу проекту на СТБ".

Канал для ранкової сітки неділі готує новий проект власного виробництва.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: