fbpx
Сьогодні
13:53 23 Січ 2019

"Як не стати пітухом на зоні": в Росії кримінальних "авторитетів" запросили до школи провести урок

У школі села Первомайське Приморського краю Російської Федерації місцеві "авторитети" провели майстер-клас для школярів, як не стати "півнем" на зоні.

Про це повідомляє PrimaMedia з посиланням на місцевого чиновника Петра Зубка.

Повідомляється, що для хлопчиків 5-7 класів відбулася лекція "за поняттями" від "місцевих смотрящих" на тему розбірливості в статевих уподобаннях.

Директор школи уточнила, що захід проводився за ініціативою голови поселення Олександра Ухаботіна, який раніше працював у цій школі.

Як розповіли члени батьківського комітету, четверо чоловіків "в грубій манері, з матюками" пояснили дітям "що робити в житті і чого не робити", а також "що з ними буде на зоні", якщо вони будуть мати інтимні стосунки одне з одним.

Про лекції з місцевими авторитетами батьки дізналися від самих дітей.

В. о. голови Михайлівського району Петро Зубок розповів, що вже розбирається в ситуації.

"За фактом проводиться перевірка. Чи підтвердилася інформація, ще рано говорити. Сьогодні на шкільних зборах з батьками буде також присутній дільничний. Поки я не готовий коментувати, необхідно розібратися в ситуації", – повідомив Зубок.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: