fbpx
Сьогодні
19:46 23 Січ 2019

"Я в ділі": Вакарчук натякнув на можливу участь у виборах

Фото з Facebook-сторінки заходу «Верховенство права в Україні. Quo Vadis?»

Соліст гурту "Океан Ельзи" співак Святослав Вакарчук розповів про свої політичні амбіції і пообіцяв привести в українську політику нові обличчя.

Про це він заявив 22 січня під час заходу "Реальні зміни в Україні – запорука успішного майбутнього", повідомляє Український лондонський інститут.

"Я в ділі і ви дізнаєтеся більше найближчим часом. Я хотів би привести в українську політику якомога більше нових облич. Влада як така мене не цікавить", – в інституті стверджують, що саме так Вакарчук відповів на питання, чи буде балотуватися на виборах президента України у 2019 році.

"Те, що рухає мною в політиці, – це розчарування в зв'язку з нинішнім станом української політики. Дивитися на всі ці обличчя на білбордах навколо Києва нестерпно", – пояснив Вакарчук.

"I am in and you will know more soon," Sviatoslav Vakarchuk, Okean Elzy frontman at The British Ukrainian Society event…

Posted by Ukrainian Institute, London on Tuesday, January 22, 2019

За його словами, Україні потрібні нові політичні лідери, а не революції.

"Нам потрібні нові політичні лідери. Я не вірю в революції, так як вони не забезпечують стійких рішень", – сказав співак.

Музикант навів приклад Ірландії, яка "втратила половину свого населення після картопляного голоду, але рухалася далі і зараз має ВВП на душу населення вище, ніж у метрополії".

"Ми не повинні потрапити в пастку Путіна, поставивши питання про російську агресію на вістрі президентської кампанії. Внутрішні проблеми – боротьба з корупцією і реформа судової системи повинні бути в центрі уваги", – додав він.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: