fbpx
Сьогодні
Фото 15:32 23 Січ 2019

BuzzFeed показав проект "вежі Трампа" у Москві, існування якого заперечував адвокат президента США

Робота над проектом будівництва хмарочоса Trump-Tower у Москві просунулася значно далі, ніж стверджує оточення президента США Дональда Трампа.

Про це пише BuzzFeed.

У розпорядженні видання опинилися сотні сторінок бізнес-документів, електронного листування і архітектурних планів.

З документів випливає, що 100-поверхову вежу передбачалося побудувати в "Москва-Сіті".

У будівлі передбачалася офісна та житлова частини, а також спа-центр під брендом Іванки Трамп.

BuzzFeed нагадує, що оточення президента США Дональда Трампа визнає, що переговори про будівництво Trump-Tower в Росії велися, але наполягає на тому, що мова йшла лише про попереднє обговорення, а не конкретні плани.

Зокрема, особистий адвокат Трампа Рудольф Джуліані в січневому інтерв'ю The New Yorker говорив, що сторони обмежилися лише "листом про наміри".

Плани будівництва Trump-Tower в Росії – одна з ключових тем розслідування про можливе російське втручання в президентські вибори в США.

Зокрема, восени 2018 року з'ясувалося, що колишній адвокат Дональда Трампа Майкл Коен дав неправдиві свідчення Конгресу про цей проект.

Коен спочатку заявив, що проект був згорнутий на початку 2016 року, а потім визнав, що переговори тривали як мінімум до червня, коли Трамп уже став єдиним кандидатом на пост президента від Республіканської партії.

Trump-Tower у Москві

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: