fbpx
Сьогодні
20:14 22 Січ 2019

Верховний суд США дозволив Трампу ввести заборону на службу в армії для трансгендерів

Верховний суд США задовольнив скаргу адміністрації президента Дональда Трампа про введення обмежень на службу в армії для трансгендерів.

Суд залишив в силі рішення окружного суду, дозволивши введення нових правил на час судових розглядів, повідомляє The Hill.

На початку цього місяця Апеляційний суд округу Колумбія скасував постанову окружного суду про призупинення дії наказу президента про заборону приймати нових транссексуалів в армію. У рішенні вказувалося, що окружний суд припустився помилки, встановивши, що наказ забороняє трансгендерам служити в армії.

Нагадаємо, в серпні 2017 року президент США Дональд Трамп підписав указ про заборону приймати трансгендерів на службу в армію.

За словами Трампа, американська армія повинна бути зосереджена на перемогах, і не може відволікатися на проблеми, пов'язані зі службою трансгендерів.

Уже в грудні Пентагон дозволив трансгендерам служити в армії, починаючи з 1 січня 2018 року, не дивлячись на заборону президента Дональда Трампа.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: