fbpx
Сьогодні
16:51 22 Січ 2019

Ще три кандидати у президенти подали документи до ЦВК

Народний депутат від Опозиційного блоку Олександр Вілкул і висунутий кандидатом в президенти від Соціалістичної партії України Ілля Кива подали документи в ЦВК для реєстрації кандидатами в президенти.

Про це політики повідомили на своїх сторінках в Facebook.

Подаю документы в ЦИК для регистрации кандидатом в Президенты Украины. Благодарю за поддержку!Я верю в успех всей нашей команды. Потому что это успех десятков миллионов украинцев, которые хотят жить в нормальной, мирной стране с развитой экономикой, промышленностью и богатым населением.

Posted by Олександр Вілкул on Tuesday, January 22, 2019

ИДУ ПОБЕЖДАТЬ!

Posted by Илья Кива on Tuesday, January 22, 2019

Також народний депутат від БПП Аркадій Корнацький подав документи у Центральну виборчу комісії для реєстрації кандидатом у президенти на вибори. Про це "Українській правді" повідомив речник ЦВК Костянтин Хівренко.

Нагадаємо, 31 грудня, в Україні стартувала виборча кампанія чергових виборів президента. З 31 грудня 2018 по 3 лютого 2019 року включно ЦВК прийматиме документи від кандидатів у президенти. До 8 лютого включно повинна пройти реєстрація кандидатів. Після цього оголосять остаточний і офіційний список претендентів на пост глави держави.

Чергові вибори президента України відбудуться 31 березня 2019 року.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: