fbpx
Сьогодні
13:56 22 Січ 2019

Роналду заплатить мільйони євро, аби не сісти до в'язниці

Португальський футболіст Кріштіану Роналду погодився заплатити близько 18,8 млн євро штрафу, аби не сісти до в'язниці через несплату податків.

Про це повідомляє Football Italia.

Сьогодні в Мадриді відбулося засідання суду у справі про несплату податків форвардом "Ювентуса" Кріштіану Роналду в часи його виступів за мадридський "Реал"

Футболіст пішов на угоду зі слідством та погодився заплатити 18,8 млн євро штрафу. Раніше Роналду вже повернув в іспанську скарбницю 13,4 млн євро.

Таким чином, португалець викладе в загальній сумі з кишені 32,2 млн євро.

Також гравець засуджений до 23 місяців ув'язнення, але вирок носить умовний характер, оскільки термін не перевищує двох років, а у Іспанії у таких випадках за економічні злочини не саджають.

Роналду звинувачують у несплаті податків в Іспанії у період з 2011 по 2014 рік під час виступів за "Реал". Сума збитків іспанської казни оцінюється в 14,7 млн євро.

Судова справа стала однією з причин рішення Роналду залишити мадридський "Реал" та Іспанію з її жорстким податковим законодавством.

Кріштану Роналду перейшов до італійського "Ювентуса", який заплатив "Реалу" за португальця 117 млн євро.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі

Рубрика:
Спорт

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: