fbpx
Сьогодні
23:16 21 Січ 2019

Арешт Єфремова продовжили ще на 2 місяці

У понеділок, 21 січня, Старобільський районний суд Луганської області продовжив запобіжний захід у вигляді арешту екс-голові парламентської фракції Партії регіонів Олександру Єфремову.

Про це повідомила прес-секретар генпрокурора України Лариса Сарган.

"Старобільський районний суд Луганської області сьогодні продовжив запобіжний захід у вигляді утримання під вартою ще на два місяці екс-регіонала Олександра Єфремова", – написала Лариса Сарган у своєму Twitter.

Нагадаємо, Єфремова затримали за підозрою у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України 30 липня 2016 року в аеропорту Києва. Йому також інкримінується підтримка самопроголошеної "ЛНР" і незаконне заволодіння майном "Луганськвугілля".

Єфремов звинувачується в організації захоплення будівлі Луганської обласної державної адміністрації навесні 2014 року, в пособництві при захопленні будівлі Управління Служби безпеки України в Луганській області, вчиненні умисних дій з метою зміни меж території та державного кордону України.

Його також звинувачують в організаційному та іншому сприянні створенню та діяльності терористичної організації "Луганська народна республіка" і державній зраді.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: