fbpx
Сьогодні
08:48 20 Січ 2019

Відсьогодні у Києві центральний залізничний вокзал цілодобово патрулюватимуть поліцейські

У неділю, 20 січня, на Центральному залізничному вокзалі в Києві почне працювати Сервісна служба Національної поліції, співробітники якої стежитимуть за дотриманням громадського порядку.

Про це повідомив голова правління "Укрзалізниці" Євген Кравцов, передає прес-служба відомства.

За словами Кравцова, залучення правоохоронців до патрулювання вокзалу станції Київ-Пасажирський пов'язано зі збільшенням випадків жебрацтва, перебування на вокзалі осіб без певного місця проживання, несанкціонованою торгівлею на території вокзалу, нелегальним обміном валюти та іншими правопорушеннями.

"Усі ці негативні явища створюють незручності нашим пасажирам, а також провокують нарікання на адресу керівництва вокзалу та Укрзалізниці. Сподіваємося, що з початком роботи підрозділу Нацполіції перебування наших пасажирів на вокзалі стане більш безпечним та комфортним", – зауважив Кравцов.

Він додав, що бійці підрозділу ТОР гарантуватимуть безпеку громадян не тільки на вокзалі, але і в потягах, які прибувають на станцію Київ-Пасажирський.

Нагадаємо, раніше мер Києва Віталій Кличко повідомив, що до травня центральний залізничний вокзал має виглядати сучасно і по-європейськи.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Київ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: