fbpx
Сьогодні
14:33 20 Січ 2019

Twitter тестує новий дизайн і додаткові функції

Соцмережа мікроблогінгу Twitter отримає новий дизайн і додаткові функції. Тепер там стане зручніше вести переписку і структурувати твіти за темами.

Свого часу, Instagram стартував просто як додаток для обміну фотографіями. Після переходу у власність Facebook і значних доопрацювань, Instagram став повноцінною соцмережею і надав користувачами безліч функцій.

Подібне відбувається і з Twitter: починаючи з невеликих записів у профілі, тепер там можна вести особисте листування, створювати прямі трансляції, інтегрувати інші соцмережі та багато іншого.

Днями стало відомо, що Twitter готує редизайн, який обіцяє користувачам ще більше функцій і можливостей. Як передає The Verge, найближчими тижнями соцмережа почне тестувати нові способи відображення твітів.

Бета-програма, яку можуть випробувати користувачі Twitter, що подали заявку на участь, включає тестування спеціальних плашок у діалогах, зміни кольору повідомлення, в залежності від того, підписані ви на людину чи просто відповідаєте її твіт.

В майбутньому, Twitter планує додати і онлайн-статус користувачів, який можна буде включати опціонально.

Однією з головних функціональних змін стануть так звані "твіти-криголами", що призначені для початку обговорення певної теми. Користувачі зможу прикріплювати до своїх твітів виділений тег, щоб інші учасники бесіди розуміли, про що йде мова.

"Ця нова функція повинна поліпшити здорові обговорення в додатку, до яких прагне компанія. Twitter хоче припинити цькування і злісний контент. Ідея полягає в тому, щоб заохочувати і виділяти більше позитивних розмов", – пише The Verge.

Хоча, пізніше стало відомо, що твіти-криголами будуть тестувати згодом, а спершу компанія спробує запровадити новий спосіб відображення записів користувачів. Так що, коли Twitter кардинально змінить вигляд і забере ще більше аудиторії Facebook – невідомо.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: