fbpx
Сьогодні
19:39 20 Січ 2019

Синоптики розповіли, де в України чекати сильних морозів

У понеділок, 21 січня, на більшій частині України прогнозується сніг і мороз, в південних регіонах, де температура буде близько нуля чи навіть плюсова, – сніг з дощем та налипання мокрого снігу. В наступні дні тижня мороз дещо посилиться.

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

"21 січня на дорогах ожеледиця; вночі в південних та центральних, вдень у східних областях подекуди значні опади, налипання мокрого снігу, ожеледь. На більшій частині території країни сніг, на півдні та в Приазов'ї з дощем, вночі в південних та центральних, вдень у східних областях подекуди значні опади, налипання мокрого снігу, ожеледь; лише у Львівській, Волинській, Рівненській, а вдень і в північних, Вінницькій та Черкаській областях без істотних опадів", – йдеться в повідомленні.

Укргідрометцентр

Як зазначається, вітер 21 січня – південний з переходом на північно-західний, 5-10 м/с.

Температура вночі 6-11° морозу, вдень 1-6° морозу; на Закарпатті та у південній частині країни вночі 0-5° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла, в Криму 4-9° тепла.

У Києві в понеділок, 21 січня, хмарно з проясненнями. Вночі сніг, вдень без істотних опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер переважно північно-західний, помірний. Температура по Києву: вночі 6-8°, вдень 2-4° морозу; по області: вночі 6-11° морозу, вдень 1-6° морозу.

У наступні два дні в Україні очікується: у вівторок, 22 січня, – мінлива хмарність, без опадів, а 23 січня – хмарно з проясненнями, невеликий сніг.

Укргідрометцентр

Вночі на Одещині, вдень у південних та центральних областях помірний сніг, на півдні – з дощем. Лише у західних областях без опадів. На дорогах ожеледиця.

Вітер переважно південно-східний, 5-10 м/с, 23 січня у південній частині місцями пориви 15-20 м/с.

Укргідрометцентр

Температура 22-23 січня вночі 10-15°, на Лівобережжі – до 18°, вдень 4-9° морозу; у західних та південних областях вночі 5-10° морозу, вдень 0-5° морозу, 23 січня на крайньому півдні вночі та вдень від 3° морозу до 2° тепла.

У Києві 22 січня мінлива хмарність, без опадів; 23 січня хмарно з проясненнями, вночі без істотних опадів, вдень невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер переважно південно-східний, 5-10 м/с.

Температура по Києву вночі 10-15° морозу, вдень 4-9° морозу.

На 24-25 січня Укргідрометцентр прогнозує часом сніг, крім північної частини, подекуди з дощем.

Укргідрометцентр

Температура 24 січня вночі 4-10° морозу, у північних та східних областях до 14° морозу, вдень 1-7° морозу, 25 січня підвищення температури на 3-6°; у південних областях вночі 0-6° морозу, вдень від 1° морозу до 5° тепла.Укргідрометцентр

У Києві температура вночі 24 січня 8-13°, 25 січня 4-9° морозу; вдень 2-7° морозу.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: