fbpx
Сьогодні
22:38 20 Січ 2019

#SOS_Одеса: Нацкорпус у двох містах влаштував акції з вимогою відсторонення Труханова

В Одесі представники "Національного корпусу" в неділю проводять акцію проти мера міста Геннадія Труханова.

Як повідомляється у відеотрансляції на сторінці "Національний Корпус – Одеса" в Facebook, в акції беруть участь близько 200 людей.

Представник одеського осередку Нацкорпусу Сергій Варламов повідомив, що учасники акції вимагають від влади притягнути Труханова до кримінальної відповідальності.

"Через складну криміногенну ситуацію, яка склалася в одеському регіоні, у нас є дві вимоги до влади – відсторонення Труханова від займаної посади та притягнення його до кримінальної відповідальності за всі злочини, скоєні проти українського народу та одеситів", – зазначив він.

Раніше на сторінці повідомлялося, що у неділю одночасно запалять фаєри, сигнальні вогні та вивісять баннер "SOS Oдеса" ряд українських міст: Київ, Дніпро, Харків, Луганщина, Херсон, Черкаси, Львів, Тернопіль, Суми, Рівне, Запоріжжя, Маріуполь, Кропивницький, Полтава, Конотоп, Краматорськ, Чернівці, Чернігів.

https://www.facebook.com/politicalpartynationalcorpsodesa/posts/429816904224186

У той же час, як повідомляє Liga.net, на Майдані Незалежності в Києві також пройшла акція "SOS Одеса": близько двадцяти представників Нацкорпусу розгорнули банер з написом "SOS Одеса" і запалили фаєри.

Учасники акції скандували "Одеса – це Україна".

Як пояснили журналістам представники Нацкорпусу, їхня мета – звернути увагу правоохоронних органів на критичну ситуацію в Одесі.

Серед проблем, які, на думку НК, заслуговують на увагу – напади на учасників громадських організацій, незаконна забудова узбережжя і руйнування історичного центру міста.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: