fbpx
Сьогодні
Рейтинг 11:15 19 Січ 2019

Визначено топ-10 веганських країн та міст світу в 2018 році

За останній час веганство з нечисленного руху стало мейнстрімом, і кількість прихильників відмови від їжі тваринного походження зростає.

Масове зростання популярності веганства у всьому світі підтверджує Google. У 2018 року кількість пошукових запитів в категорії веганство була на 11% вищою ніж у 2017 році, і на 35% вищою ніж у 2016 році.

Фуд-блог Chef'sPencil використовував дані Google Trends, щоб порівняти популярність веганства у всьому світі. За допомогою цих даних кожному місцю розташування була призначена оцінка, яка показує рівень інтересу до даної теми.

Згідно з отриманими результатами, країною, в якій в 2018 році найбільш цікавилися веганством, стала Австралія. «Австралія – найпопулярніша країна для веганів у 2018 році, яка зберегла своє перше місце з 2017 року. Веганство стало надзвичайно популярним в Австралії, і все більше й більше австралійців звертаються до рослинної дієти. Доказ: за даними Euromonitor International, Австралія стала третім найбільш швидкозростаючим ринком веганської продукції в 2018 році», – пишуть укладачі рейтингу.

Найбільш веганські країни в 2018 році:

  1. Австралія
  2. Велика Британія
  3. Нова Зеландія
  4. Швеція
  5. Канада
  6. Ізраїль
  7. США
  8. Ірландія
  9. Австрія
  10. Німеччина

Що стосується міст, в яких люди найбільш цікавилися веганством, тут лідером став Брістоль (Англія). «Брістоль – нова європейська і світова веганська столиця. Концентрація пов'язаних з темою веганства запитів в Google в Брістолі перевершила всі інші міста світу. Місцеві жителі добре знають, що їхнє місто перетворилося на веганську Мекку. Тут є багато веганських ресторанів, кафе, веганські перукарні та салони краси та навіть активна брістольська веганська спільнота», – пише блог.

Найбільш веганські міста в 2018 році:

  1. Брістоль
  2. Портленд
  3. Едінбург
  4. Ванкувер
  5. Сіетл
  6. Манчестер
  7. Лондон
  8. Лідс
  9. Лос-Анджелес
  10. Глазго

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: