fbpx
Сьогодні
13:57 19 Січ 2019

У Павла Гриба - початкова стадія цирозу печінки, - батько

Український політв'язень Павло Гриб погано себе почуває, у нього початкова стадія цирозу печінки, із-за поганого самопочуття він просить російський суд переносити засідання, але йому в цьому відмовляють, посилаючись на формальні заключення ростовських лікарів.

Про це повідомив батько Павла Ігор Гриб, передає УНН.

"4 грудня 2018 року було проведено обстеження в обласному клініко-діагностичному центрі Ростова. Ми заплатили кошти, щоб там провели обстеження. Вони його провели, надали нам ці результати. Я ці результати віддав професору Притулі, який веде Павла з дитинства і знає його хвороби, як ніхто інший. Він на цих результатах російських медиків зробив висновок: у Павла почався початковий етап цирозу печінки і те, що Павло терміново потребує медичної операції та лікування, а не прийому якихось пігулок" – сказав Ігор Гриб.

За словами батька українського політв'язня, російська сторона не зважає на ці висновки і стверджує, що зі здоров'ям Гриба все гаразд.

"Російська сторона взагалі пише, що він здоровий. Медик в СІЗО приходить до нього, скарги вони не реєструють, заявляють, що все нормально у Павла, все чудово, що він не скаржиться, хоча за весь цей час багато скарг було, вони їх просто не реєструють. І кажуть, що він візуально здоровий", – повідомив Ігор Гриб.

Він додав, що вчора, 18 січня, відбулось чергове судове засідання, на початку якого Павло поприся перенести слухання через погано самопочуття, але йому в цьому відмовили.

"Він на початку засідання заявив, що погано себе почуває і просить суд перенести засідання, але суд дістав довідку з СІЗО, яку там той медик написав, і сказали "от тут написано, що ти здоровий, значить здоровий" і все", – зазначив Ігор Гриб.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: