fbpx
Сьогодні
13:41 19 Січ 2019

У МВС створили групу з відстеження законності виборчого процесу

Наказом міністра внутрішніх справ Арсена Авакова у структурі очолюваного ним відомства утворено спецгрупу, яка стежитиме за дотриманням законності під час фінальних двох місяців президентської кампанії 2019 року.

Про це міністр повідомив у себе на Facebook.

"Доповідаю вам: моїм наказом в МВС створено спеціальну робочу групу для моніторингу законності виборчого процесу і роботи зі зверненнями громадян та громадських організацій, а також повідомленнями в ЗМІ і соцмережах", – зазначив Аваков.

За його словами, у цій групі задіяні штатні працівники міністерства, роботу яких координують радники міністра: Іван Стойко, Володимир Філенко, Іван Варченко, Михайло Апостол – "дуже досвідчені і компетентні фахівці в питаннях проведення виборів, в момент проведення виборів принципово аполітичні і неупереджені щодо будь-якого кандидата".

Для всіх, хто хоче проінформувати про факти або підозри щодо порушення виборчого процесу, міністр повідомив контакти цієї робочої групи.

Телефон: 044-254-97-56 (з 8-00 до 20-00, з 1 березня по 23 квітня – цілодобово)

Адреса електронної пошти: [email protected]

"Кожне Ваше повідомлення буде перевірено!" – наголосив Аваков.

Докладываю украинскому народу.(статус 00-45 19.01.2019)Об обеспечении законности проведения избирательного процесса…

Posted by Arsen Avakov on Friday, January 18, 2019

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: