fbpx
Сьогодні
15:52 19 Січ 2019

80% чартерних рейсів з України на новорічні свята були до Єгипту

Єгипет став лідером продажів новорічних турів в Україні, близько 80% усіх чартерних рейсів було відправлено на курорти цієї країни.

Такими є результати моніторингу новорічних чартерних авіарейсів з України, проведеного Центром розвитку туризму України.

Протягом тижня з 28 грудня по 3 січня тільки з Києва було відправлено 93 чартерних рейси на єгипетські курорти Шарм-ель-Шейх і Хургада, ще близько 25 рейсів було виконано з аеропортів Запоріжжя, Львова, Одеси, Миколаєва та Харкова.

На другому місці за популярністю серед українців виявилися Об'єднані Арабські Емірати, куди щодня відправлялося 3-4 регулярних авіарейси. Серед зимових напрямків найбільше туристів українські туроператори відправили до Фінляндії.

Лідерами серед екзотичних напрямків стали Таїланд (6 регулярних рейсів на тиждень з Києва до Бангкоку та одинчартерний рейс на острів Пхукет), а також Шрі-Ланка, куди крім регулярних прямих авіарейсів авіакомпанії МАУ чимало туристів скористалися стикувальними рейсами авіакомпаній Fly Dubai та Air Arabia. Ще однією цікавою тенденцією цього року стало різке зменшення кількості чартерів з України на європейські зимові курорти.

Завдяки безвізу і відкриттю нових авіарейсів європейських лоукост-компаній, багато туристів бажають тепер самостійно добиратися до європейських гірськолижних курортів. Зокрема, це стосується курортів Австрії та Італії.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: