fbpx
Сьогодні
20:04 18 Січ 2019

В Японії звільнили понад 100 роботів-працівників готелю через профнепридатність

Фото The Verge

Готель Henn-na Strange в Японії, який у 2015 році взяв на роботу 243 роботи, «звільнив» понад 100 з них, бо вони не справлялися зі своїми обов'язками.

В адміністрації готелю розповіли, що «звільнені» роботи вже застарілі, тому вони не можуть виконувати свою роботу. На їхнє місце готель найняв людей.

Зокрема готель змінив робота — головного консьєржа, який не міг відповісти на запитання відвідувачів щодо найближчих рейсів та місцевих пам'яток. Також своє місце втратили два роботи-динозаври, які займалися реєстрацією клієнтів: вони не могли самостійно копіювати паспорти постояльців, тому їм допомагали люди.

японія роботи

Фото The Verge

Роботи, які доставляли багаж, мали змоги обслуговувати лише 24 номери зі 100 та не працювали в сніг і дощ, тому їх також списали.

У підсумку адміністрація вирішила, що простіше замінити цих роботів на людей, бо нові коштуватимуть занадто багато. Водночас у готелі зазначили, що не відмовляються від концепції автоматизованого готелю.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: