fbpx
Сьогодні
Фото 09:14 18 Січ 2019

У США місцева жителька перетворила 110-річне мертве дерево на безкоштовну вуличну бібліотеку

Бібліотека може бути будь-де! Не вірите? Тоді погляньте на цю дивовижну вуличну книгозбірню в американському містечку Коур-д'Ален (Айдахо). Місцева жителька перетворила 110-річне мертве дерево на безкоштовну маленьку бібліотеку. І виглядає вона неймовірно!

бібліотека в дереві

Бібліотекарка, художниця і колишня палітурниця Шарлі Говард вирішила, що великий пень тополі вздовж однієї з вулиць міста може стати ідеальним місцем для бібліотеки.

Всередині стовбура зробили простір та встановили затишні полички з книжками і освітлення. А щоби книжки не замокали під час негоди, на пеньку облаштували дах.

бібліотека в дереві

бібліотека в дереві

Допомогла створити цю вуличну книгозбірню некомерційна організація «Little Free Library», завдяки якій відкрито 75 тисяч бібліотек у 88 країнах світу.

Тепер і в Коур-д'Алені прохожі можуть зупинитися перепочити та почитати біля такої казкової бібліотеки, взяти цікавий роман додому чи поділитися своїми книжками з іншими.

бібліотека в дереві

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: