fbpx
Сьогодні
15:03 18 Січ 2019

Канал СТБ пояснив, чому він закриває "Караоке на Майдані"

Телеканал СТБ прокоментував непродовження контракту на програму "Караоке на Майдані".

Відповідь надала прес-служба каналу, передає Телекритика.

Відмову від програми пояснили низькими показниками її рейтингу та "логічним завершенням телевізійного життєвого циклу проекту на СТБ".

"Кожен телевізійний проект має свій термін життя в ефірі телеканалу. І на його тривалість впливають різні фактори: показники, зацікавленість з боку аудиторії, стратегічна потреба каналу в цьому продукті тощо. Програма "Караоке на Майдані" виходила в ефірі СТБ 10 років – це дуже гідний термін для розважального проекту, який стоїть в ранковому недільному слоті комерційного телеканалу", – йдеться у відповіді прес-служби.

На думку каналу, життєвий цикл проекту на телеканалі СТБ підійшов до свого логічного завершення.

"Тому так, 20 січня глядачі побачать останній випуск програми ", – йдеться в повідомленні мовника.

Співавтор і ведучий програми Ігор Кондратюк пояснив "Телекритиці", що контракт з телеканалом СТБ не був продовжений через домовленість з попереднім керівником мовника і холдингу StarLightMedia Володимиром Бородянським, а домовитися з новим керівництвом йому не вдалося.

Ігор Кондратюк також повідомив, що вів переговори про вихід програми з декількома телеканалами, в тому числі загальнонаціональними, після чого були досягнуті усні домовленості.

У програми є 10-річний постійний партнер, який, за словами її ведучого, пообіцяв продовжувати підтримувати її, навіть в разі, якщо не буде телеканалу-транслятора.

Проект стартував 17 січня 1999 року на телеканалі "Інтер", згодом він мігрував на "1 1", де його транслювали з 5 серпня 2007 по 13 грудня 2009 року.

З 20 грудня 2009 року програму виходила на каналі СТБ.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: