fbpx
Сьогодні
Промо 17:33 17 Січ 2019

Як вибрати ефектні сережки з аметистом

Аметист — камінь високої духовності, чистоти думок і чесності. Прийнято вважати, що справжній природний аметист притягує удачу і щастя. Можливо, тому його так люблять носити жінки різних професій, статусу, сімейного стану і з різними захопленнями.

Вибрати виріб, який би супроводжував власницю щодня, став би її талісманом і оберегом, дуже просто в каталозі Злато. Сережки носити в повсякденності дуже комфортно. Для самої господині вони не помітні, легкі, при цьому спритно підкреслюють блиск очей і чарівну посмішку. Сережки з аметистом — кращий вибір: https://zlato.ua/ru/f-amethyst-earrings/, щоб завжди перебувати під захистом оберега, відчувати впевненість у власній неперевершеності і виглядати чарівно.

Які сережки вибрати?

Перш ніж купити нову пару сережок, важливо переконатися, що ви будете їх носити, дизайн не набридне через тиждень, застібка надійна, а колір вигідно поєднується із зовнішніми даними жінки. Придбати сережки можна недорого або вибрати пару з розкішної колекції знаменитого бренду. Але головним критерієм має стати комфортне відчуття себе в новому аксесуарі:

  • Для комфорту — невагомі, мініатюрні, делікатні пуссети просто створені для комфортного носіння з ранку до вечора. Якщо в них передбачена застібка-закрутка, в сережках зручно спати і займатися активностями, не знімаючи їх. Ювелірний асортимент дозволяє вибрати кілька пар сережок і носити їх одночасно при наявності отворів у вушній раковині;
  • Для ефектності — до яскравого вечірнього образу, яким хочеться справити враження, сміливо вибирайте сережки люстри, висячі пари, Кафи та інші масивні, щедро посипані каменями, сережки. Ціни таких сережок порівняно вище за рахунок насиченого і складного дизайну, але й образ жінки в кінцевому підсумку — вище всіх похвал;
  • Для ділового образу вибір для бізнес-леді та офісної співробітниці зробити не складно  відштовхуйтесь від строгих геометричних форм і легких стриманих кольорів сережок. Розмір повинен бути невеликим, не дуже привертати увагу. Аметист може бути будь-яких відтінків бузку, але камені не мають бути великими;
  • Для молодіжного стилю молодіжний каталог сповнений цікавих і неординарних пропозицій: сережки у вигляді тварин, ягід, квітів, абстрактних форм. Ціна їх залежить від складності та ексклюзивності виконання.

сережки каталог Zlato

Порівняти фото модних аксесуарів завжди зручно в каталозі Zlato. Колекції шанованих виробників рясніють ідеями для ефектності вашого нового образу і прекрасного настрою. Якщо ви шукаєте дорогі вироби за прийнятною ціною, вас неодмінно порадує розпродаж з приємними знижками.

Партнерська публікація

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: