fbpx
Сьогодні
00:40 17 Січ 2019

Дмитро Гнап переміг на праймеріз "Сили Людей" і йтиме у президенти

Дмитро Гнап / Фото: Радіо Свобода

Виборчком "Сили Людей" оголосив про перемогу екс-журналіста Дмитра Гнапа на партійних праймеріз. Це єдина партія, яка запустила змагальний відбір свого кандидата. 

"Виборчий комітет політичної Партії «Сила Людей» оголошує про закінчення підрахунку голосів за результатами голосування в ході праймеріз по відбору кандидата на посаду Президента України. За результатами отриманих протоколів та підрахунку голосів, інформуємо: претендент Дмитро Гнап отримав 50,38 % голосів", – повідомляє прес-служба партії.

Іншими претендентами були Вадим Шебанов, Ярослав Федоришин та Олександр Квашук. 20 січня відбудеться всеукраїнський З'їзд політичної партії "Сила Людей", на якому офіційно будуть підведені підсумки Праймеріз і прийняте рішення про участь політичної партії «Сила Людей» у президентських виборах.

Виборчий комітет політичної Партії «Сила Людей» оголошує про закінчення підрахунку голосів за результатами голосування в…

Posted by Сила Людей on Wednesday, January 16, 2019

Нагадаємо, 19 жовтня у смт Шишаки Полтавської області невідомі облили нечистотами екс-журналіста Дмитра Гнапа. Він прибув туди на засідання Полтавської облради, яка мала розподілити ліцензії на розробку кількох газових родовищ. На наступний день поліція встановила двох осіб, причетних до цього хуліганського нападу.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: