fbpx
Сьогодні
16:40 16 Січ 2019

"Донбас і цивільні": у Європарламенті показали наслідки агресії РФ в Україні

У Страсбурзі у Європарламенті відкрилася фотовиставка «Донбас і цивільні», яка розповідає про катастрофічні гуманітарні наслідки російської агресії проти України.

Як повідомляє Укрінформ у Страсбурзі, у відкритті заходу взяли участь європарламентарії, дипломати, представники громадськості.

«Ми повинні пам'ятати, що нині на Донбасі продовжує страждати мирне населення. Більше 11 тис. людей загинуло внаслідок конфлікту. Вони потребують нашої уваги і допомоги», – заявив один із організаторів виставки британський європарламентарій Чарльз Теннок.

У свою чергу, постійний представник України при Раді Європи Дмитро Кулеба нагадав присутнім про справжні причини трагедії на Донбасі, що призводять до страждання людей.

«Росія продовжує агресію проти України», – наголосив посол.

На представлених у Європарламенті світлинах та фотоальбомі, примірники якого є доступними для відвідувачів, показане життя мирного населення в умовах зруйнованої унаслідок російської агресії інфраструктури на Донбасі, складні гуманітарні умови на сході України.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: